2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAP) İle Devam Edildi


2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAP) İle Devam Edildi


16.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Uğur AKIŞ, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol-Stratejik Planlama Biriminden; Ahmet ER’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu ziyarette BAP Birimi ile 2016 yılı projeleri ve değişen yönetmelik değerlendirilerek 2017 mali yılı birim bütçesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Leriman ZEYBEL, gerçekleştirilen ziyarette Üniversitemiz proje sayılarının her geçen gün arttığını iş ve işlemlerin düzenli bir şekilde yürütülmesi için koordinasyonunun zorunlu olduğunu ifade etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU, değişen yönetmelikle birlikte bütün projelerin BAP koordinesinde yürütüleceğini ve bunun da projeler konusunda Üniversitemizi daha kurumsal bir yapıya kavuşturacağını söyledi. Nitekim geçirmiş olduğumuz Sayıştay denetiminde de projeler konusunda koordinasyonunun bir an önce sağlanmasının gerekliliği üzerinde durulduğunu ifade etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise projelerin koordinasyonunun sağlanması için ödeme noktasında BAP birimine gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Leriman ZEYBEL ise otomasyon programının olduğunu programın geliştirme çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek bu tür ziyaretlerin birimler arası ilişkileri ve iletişimi güçlendirdiğini ifade ederek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Başkanımız Alaattin SORUKLU ve birimimiz personeline teşekkür etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise özellikle projeler konusunda iletişim ve işbirliğinin önemli olduğunu belirterek, amaçlarının işbirliği ve iletişimi güçlendirerek iş süreçlerinin daha hızlı daha kaliteli bir şekilde ilerlemesini sağlamak olduğunu ifade ederek Leriman ZEYBEL’e ve BAP birim personeline teşekkür etti.

 



HIZLI ERİŞİM