2017 Birim Ziyaretlerine Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Ziyaret Edildi


2017 Birim Ziyaretlerine Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Ziyaret Edildi


Başkanlığımız tarafında geleneksel hale getirilen birim ziyaretleri 06.03.2017 tarihinde Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı ile devam etti. Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Uğur AKIŞ, Esra KÖLEŞ, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol- Stratejik Planlama Biriminden; Ahmet ER’in katılımıyla gerçekleşen ziyarette 2016 Mali yılı değerlendirilerek 2017 mali yılından istek ve öneriler aktarıldı.

 Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı, bütçe ödeneklerinin büyük çoğunluğunun yatırım bütçe tertibinden oluştuğunu yapılan harcamalar ile ödeneklerin verimli kullanıldığının görüldüğü ifade edildi.


Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Suha DURMUŞ ise 2017 yılın da bütçede yer alan ödeneklerinin ihtiyaçları karşılamada yeterli olacağını ifade ederek, yapılacak yatırımların birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirilmeye çalışıldığını ifade ederek şu an 50 tane elektronik veri tabanı, altı yüz bine yakın yabancı kaynak on-line dergi ve kitap arşivlerinin bulunduğunu, bazı kullanılmayan ya da yeterli verim alınamayan elektronik veri tabanlarının tasarruf amaçlı kapatıldığını söyledi.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise veri tabanı alımında fayda maliyet analizinin yapılarak değerlendirilmesinin yararlı olacağını ifade ederek. Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Suha DURMUŞ uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Suha DURMUŞ Başkanlığımızın yaptığı ziyaretten özverili çalışmalarından dolayı Başkanımız Alaattin SORUKLU nezdinde personellerimize ayrı ayrı teşekkür etti.




HIZLI ERİŞİM