2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı ile Devam Edildi


2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Yapı İşleri Ve Teknik Dairesi Başkanlığı İle Devam Edildi


09.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Uğur AKIŞ, M. Osman SÖNMEZ, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol-Stratejik Planlama Biriminden; Ahmet ER ve Ayşe Müge DEMİRAL’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu ziyarette 2016 mali yılı değerlendirilerek 2017 mali yılı ile ilgili görüş alış-verişinde bunuldu.


Gerçekleştirilen ziyarette Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının 2016 mali yılındaki bütçe gerçekleşmeleri aktarılarak 2017 mali yılı bütçesi ve kampüs çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkanımız Alaattin SORUKLU 2016 mali yılından ödeneklerinden özellikle yatırım harcamalarının yılsonunda yoğunlaştığını söyleyerek ödemede sıkıntı yaşamadıklarını doğru planlamayı zamanın da koordineli bir şekilde yaptıklarını dile getirdi. 2017 yılında da Kalkınma Bakanlığınca yeni onaylanan projeler ile birlikte harcama tutarının artacağını, ödeme noktasında sıkıntı yaşanmaması için karşılıklı iletişim içinde planlama yapılmasının gerekliliğini vurguladı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan BAYLAVLI ise 2017 yılı yatırım programına yeni eklenen Mühendislik Fakültesi Ek Bina, Kapalı Otopark, Su sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi projeleri ile ilgili yıl içinde ihaleye çıkılabileceğini dile getirdi. Ayrıca Kuzey ve Güney Kampüs ile ilçe Meslek Yüksekokulları inşaat çalışmaları ve fiziki gerçekleşmeler hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. Yapımı devam eden inşaatlarımız için 2017 yılı bütçe ödeneğinin yeterli olacağını ifade ederek yapımı tamamlanan Meslek Yüksekokulundaki Isı Enerji Sistemini kontrol etmek ve işleyişi görmek için çeşitli üniversite ve kurumlardan ziyaretçilerin geldiğini belirtti.

Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU Üniversitemizin günden güne büyüyen üniversitemizin kampüs ve yerleşkeleri ile örnek olacağına inandığını söyleyerek Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan BAYLAVLI’ya ve Yapı İşleri Teknik Dairesi personeline teşekkür etti.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan BAYLAVLI ise Başkanlığımızın yapmış olduğu ziyaretten dolayı Başkanımız Alaattin SORUKLu’ya teşekkür etti.

 



HIZLI ERİŞİM