Birim Ziyaretleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Devam Etti


Birim Ziyaretleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Devam Etti


31.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Serdar Balıkçı, Yusuf Ünal, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Stratejik Planlama Biriminden; A. Müge DEMİRAL’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı olarak 2016 mali yılı değerlendirilerek 2017 mali yılı hakkında bilgi verildi.


Başkanımız Alaattin SORUKLU iletişim ve uyumun gücünü bildiklerini ve bu çerçevede her yıl bu ziyaretleri gerçekleştirerek amaçlarının iletişimi artırmak ve birimler arası koordinasyonu sağlamak olduğunu ifade etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Işık ise her yıl yapılan ziyaretlerin çok verimli olduğunu birimler arası diyaloğu artırdığını ifade ederek, bu ziyaretlerin birimler arasındaki iş birliğini sadece evrak alışverişinden çıkartarak yüz yüze etkileşim dönüştürdüğünü bunun ise yönetişimin ta kendisi olduğunu söyleyerek Başkanımız Alaattin SORUKLU’ya ve birimimiz personeline ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Işık’a ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu personeline uyum ve işbirliği için teşekkür etti.  





HIZLI ERİŞİM