2017 Birim Ziyaretleri Kapsamında İkinci Ziyaret Personel Daire Başkanlığına Gerçekleştirildi


2017 Birim Ziyaretleri Kapsamında İkinci Ziyaret Personel Daire Başkanlığına Gerçekleştirildi


Başkanlığımız geleneksel hale getirdiği birim ziyaretlerine 03.03.2017 tarihinde Personel Daire Başkanlığı ile devam etti. Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Serdar BALIKÇI, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol- Stratejik Planlama Biriminden; Mazlum DOĞAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu ziyarette 2016 Mali yılı değerlendirilerek 2017 Mali yılından beklentiler ve istek öneri ve temenniler aktarıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette; Başkanımız Alaattin SORUKLU, Personel Daire Başkanlığının fonksiyonu gereği bütçesinin küçük olması nedeniyle rutin harcamalar dışında çok fazla gider yapılmadığını ifade etti.


Personel Daire Başkanı Şaban Zorlu ise özellikle Meslek Yüksekokulu Müdür, Müdür yardımcıları ders muafiyeti ve ek dersler ile ilgili soruların çokça geldiğini ifade etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise bu konu ile ilgili YÖK ve Maliye Bakanlığının görüş yazılarının olduğunu bu görüş yazılarında ders yükü ve ek ders muafiyetinin olmadığını bunu da ilgili birimlere bilgilendirildiğini söyledi.

  Personel Daire Başkanı Şaban ZORLU, ek ders ödemelerin, izin ve raporlarla ilgili sıkıntıların olduğunu bunu gidermek içinde izin takip programı yapılarak bu hataların minimize edileceğini söyledi.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise Bu programla birlikte izinli raporlu olanların daha kolay takibinin yapılabilmesini kurumsal manada oldukça kolaylık sağlayacağını ifade etti.  .

Personel Daire Başkanı Şaban ZORLU, bütün birimlerden aile yardımı alanların listelerinin alındığını bunun SGK verileri ile karşılaştırılacağını söyleyerek, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu bu tür ziyaretlerin birimler arasındaki diyaloğu artırdığını belirterek teşekkür etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise her zaman çözüm odaklı çalıştıklarını bunun içinde birim ziyaretlerinde gündeme gelen önerileri dikkate aldıklarını ifade ederek uyum ve işbirliği için Personel Daire Başkanı Şaban ZORLU nezdinde bütün personele teşekkür etti.

 




HIZLI ERİŞİM