2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İle Devam Edildi

2017 Yılı Birim Ziyaretlerine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İle Devam Edildi

10.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Ayşegül AYDIN, M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol-Stratejik Planlama Biriminden; Ahmet ER’in  katılımıyla gerçekleştirildi. Bu ziyarette 2016 mali yılı değerlendirilerek 2017 mali yılı ile ilgili görüş alış-verişinde bunuldu.


Gerçekleştirilen ziyarette Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile daha çok veri alış verişinde yoğunluk yaşandığını, bu konuda da herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirterek Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer ÇIRAK ve Öğrenci İşleri Dairesi personeline işbirliği ve uyum için teşekkür etti. 

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer ÇIRAK ise daha çok maaş yolluk ve veri alış verişi konularında iletişime geçildiğini ifade ederek, çokça kullanılan verilerin periyodik olarak kendi web sayfalarında yayınladıklarını söyledi. Veri alış verişi iletişimin önemini vurgulayarak Üniversitemizin artık sistematik bir işleyişe kavuştuğunu bunu da işbirliği ve uyum ile yakalandığını söyleyerek uyumlu çalışmalarından dolayı Başkanımız Alaattin SORUKLU’ya teşekkür etti.


 

 



HIZLI ERİŞİM