2017 Birim Ziyaretlerine Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Devam Edildi


2017 Birim Ziyaretlerine Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Devam Edildi


2017 yılı birim ziyaretleri Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile devam etti. Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU, Muhasebe Biriminden; Yusuf ÖNAL, Mübeccel VOLKAN,  M. Emin EROL Bütçe ve Performans Programı Biriminden; İpek ÖZER, Feride KÖYLÜ, Kenan EMİROĞLU Ön Mali Kontrol Biriminden; Yunus HAN İç Kontrol-Stratejik Planlama Biriminden; Ahmet ER ve Ayşe Müge DEMİRAL’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu ziyarette 2016 mali yılı değerlendirilerek 2017 mali yılı ile ilgili görüş alış-verişinde bunuldu.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının harcamalar konusunda aktif bir birim olduğu belirtilerek 2016 mali yılında 436 tane ödeme evrakının başkanlığımıza gönderildiği dile getirildi. Bu evraklar için 6.174.000 TL harcama gerçekleştirilirken, ödemelerin çoğunluğunun mal ve hizmet alımlarından oluştuğu belirtildi.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin ÖZDEN, gerçekleşen ziyaretin Sayıştay Başkanlığı denetiminden sonra gerçekleşmesinin çok yararlı olduğuna belirterek denetim ile ilgili genel bir değerlendirme yaptı ve eksikliklerin karşılıklı istişare ile çözüleceğini ifade etti.



Başkanımız Alaattin SORUKLU, Sayıştay Başkanlığı denetiminde özellikle taşınır konusu üzerinde durulduğunu belirterek taşınırdaki eksikliklerin bir komisyon oluşturularak ilgili birimlerden bu komisyona üyeler seçilerek taşınırdaki eksikliklerin bu yolla çözüleceğini ifade ederek Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının aktif bir birim olduğundan planlamanın önemli olduğunu iyi bir planlama yapılması gerektiğini belirterek tasarruf tedbirleri kapsamında öncelikle zorunlu ödemelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin ÖZDEN ise planlamanın yapıldığını ve yıl içinde bu planlamaya uyacaklarını belirtti.  Böyle ziyaretlerin kurumların birlikte iş yapabilme kabiliyetlerini artırdığını söyleyerek Daire Başkanımız Alaattin SORUKLU ve başkanlığımız personellerine teşekkür etti.

Başkanımız Alaattin SORUKLU ise birimler arasındaki uyum ve işbirliğinin önemini bildiklerini bu doğrultuda çözüm odaklı çalıştıklarını belirterek Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hüseyin ÖZDEN ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı personeline göstermiş oldukları ilgiye teşekkür etti.

 




HIZLI ERİŞİM